Friday, November 09, 2007

BARU JE NAK UPDATE

Assalamualaikum...

Dari hari tu lagi plan nak update, tapi tak sempat2. Yelah, bila baby Huzaifah bangun je, ummi dia tak leh nak buat apa la.. Ni pun, baru je nak update, dia dah bangun! Kacau steam betul anak ummi ni!!! :D

Anyways, macam2 citer sebenarnya nak story mory kat blog ni.. Yelah, dah lama sangat tak mengupdate citer Huzaifah... and citer2 sensasi kat Hospital Machang ni! :D

HUZAIFAH

His favorite word is Aaaaaappppaaaahhhhh! Aaaaapppaahhh!

When he thinks he's cute, he'll give a big smile...

When he wants to sleep, he'll suck his thumb and hold his "napkin bucuk"!

His face now.... chubby cheeks, ramos hair

He has sensational looks from his kacukan eyes (from Ayah n Ummi, besar kat tengah, sepet kut tepi)

Things yet to learn: Meniarap n start weaning food... hehe.

When he breastfeed, his eyes will go terbalik ke atas... hehe

hmmm... huzaifah dah nangis la... bye